Wie kan helpen bij werkzaamheden in en om het gebouw?

vieze geurtjes in het portiek
Vieze geurtjes in het portiek? Zo kom je ervan af!
14 juli 2019

Wie kan helpen bij werkzaamheden in en om het gebouw?

werkzaamheden

Werkzaamheden in het gebouw

Werkzaamheden in het gebouw waar je bijvoorbeeld werkt zijn altijd wel nodig! Misschien is het gebouw wel van het bedrijf zelf of huren jullie een ruimte in het gebouw om jullie werkzaamheden voort te zetten. Dan is het altijd zaak om gedurende het hele jaar iemand te hebben die bepaalde werkzaamheden uit kan voeren. Zo blijft het gebouw er netjes bijstaan en voorkom je dat dingen stuk gaan of te lang stuk blijven (wat je vaak ziet). Waar kan iemand mee helpen?

Werkzaamheden zoals schoonmaken

Het is van belang dat werknemers in een gebouw in een schone ruimte werken. Het ligt eraan met hoeveel mensen je op een afdeling zit, maar het is sowieso nodig om één keer per week een schoonmaakploeg langs te laten komen om de boel schoon te maken. Heb je bijvoorbeeld tapijt liggen? Dan moet deze zeker een keer per week gestofzuigd worden. Er verzamelt zich veel stof en vuiligheid in het tapijt en dat is slecht voor de gezondheid als je dit niet met regelmaat schoonmaakt!

Ook is het van belang om de bureaus goed schoon te houden. Het is vaak een typische plek waar veel stof zich verzamelt. Dan gaat het erom dat de stof verwijderd wordt en dat er daarna af en toe met een vochtige doek overheen wordt gegaan. Zo worden de (koffie)vlekken ook verwijderd!

Grote klussen of kleine klussen?

Of je nu grote of kleine klussen hebt rondom je gebouw, het is handig om iemand te hebben die gelijk de problemen kan verhelpen. Dan kan het gaan om het vervangen van een lamp of het opschonen van de ingang van het gebouw. Het is handig om hiervoor een conciërge te hebben. Hij of zij kan niet alleen klanten te woord staan, maar ook helpen met dergelijke klusjes. Zo hoef je niet voor elk klusje weer een ander bedrijf te bellen voor hulp!

Utrecht Schoonmaakgroep kan jouw bedrijf helpen met dergelijke zaken! Of dat nu gaat om een wekelijkse schoonmaak of de inzet van een conciërge om gasten te verwelkomen en klusjes uit te voeren bij werkzaamheden in het gebouw. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *