Gevelreiniging

GevelreinigingGevelreiniging nodig? De Utrecht Schoonmaakgroep helpt!

Door de jaren heen staat de gevel van elk pand bloot aan tal van verschillende invloeden. Dit kan er aan bijdragen dat het aanzicht ervan steeds minder fraai wordt. Het gaat dan in veel gevallen niet alleen om aanslag van roet en fijnstof van langsrijdend verkeer, maar mogelijk ook om weers- en natuurinvloeden die uw gevel steeds verder aan kunnen tasten.

Gemotiveerde professionele gevelreinigers

Zelf alle aanslag secuur verwijderen is een behoorlijk intensief klus. Zeker als u niet over de juiste apparatuur beschikt. Het is daarom verstandiger om hiervoor de vakmensen van de Utrecht Schoonmaakgroep in te schakelen. Zij zorgen voor een uiterst professionele gevelreiniging en weten exact hoe ze de verschillende soorten aanslag het best kunnen behandelen. De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf hebben stuk voor passie stuk voor hun vak en beschouwen elke nieuwe gevelreiniging als een welkome uitdaging. Met trots presenteren ze u graag het schitterende eindresultaat: een gevel die er weer zo goed als nieuw uitziet!

Hoge kwaliteitseisen vinden we vanzelfsprekend

Als Utrecht Schoonmaakgroep vinden we het erg belangrijk, dat u als klant volledig tevreden bent over de schoonmaakactiviteiten van onze medewerkers. We staan altijd open voor feedback en evalueren wekelijks. Hierdoor zijn we in staat om – indien nodig – snel bij te sturen, waardoor we u doorlopend een uiterst hoog niveau van dienstverlening aan kunnen bieden. Ons schoonmaakbedrijf voldoet aan de kwaliteitseisen die aan een ISO 9001:2008 norm gekoppeld zijn. Dit betekent ook meteen dat de Utrecht Schoonmaakgroep is aangesloten bij de NCI, het Nederlands Certificatie Instituut. Medewerkers van dit instituut controleren regelmatig of onze dienstverlening nog steeds aan de strenge ISO-norm voldoet en of we dat label nog mogen blijven voeren.

Over de Utrecht Schoonmaakgroep

De Utrecht Schoonmaakgroep maakt onderdeel uit van Schoonmaakbedrijf Scharif. Ons familiebedrijf werd in 1994 opgericht en is door de jaren heen een gevestigde naam in de regio Utrecht geworden. Naast gespecialiseerde werkzaamheden, zoals het reinigen van gevels, zijn we ook in algemenere zin actief op het gebied van schoonmaak. Medewerkers van de Utrecht Schoonmaakgroep zijn dagelijks actief met het reinigen van onder andere kantoren, winkelpanden, scholen, woonruimten, fabriekshallen en grote publieke objecten. U kunt dus zowel voor eenmalige alsook voor regelmatig terugkerende schoonmaakklussen een beroep op ons doen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op of bezoek ons bedrijfspand. We zijn gevestigd aan de Proostwetering 24P in Utrecht, een bedrijfslocatie langs de A2, welke gemakkelijk te bereiken is via de Zuilense Ring.